Konfirmation 2020
På grund af corona krisen er alle konfirmationer landet over aflyst indtil pinse. I Skovshoved vil konfirmationerne i stedet blive afholdt i september således:

Konfirmationerne lørdag den 25. april kl. 10 og kl. 12 flyttes til lørdag den 26. september kl. 10 og kl. 12
Konfirmationerne lørdag den 2. maj kl. 10 og kl. 12 flyttes til lørdag den 19. september kl. 10 og kl. 12

Hvis man ikke kan den pågældende dato er det muligt at tilmelde sig den anden dato. Ydermere tilbyder vi at konfirmere enkelte konfirmander eller små grupper, som I kan aftale det indbyrdes, på alle lørdage kl. 12.30 i oktober, november og december 2020.

Således mener vi at kunne tilbyde alternativer, så alle familier kan få denne vanskelige kabale til at gå op, inden vi kommer ind i sommertiden, hvor det først vil blive rigtig svært at finde nye tider i både kirke og selskabslokaler.

Vi vil lægge forskellige ting ud på kirkens facebookside i den kommende tid: små prædikener, tekst og billeder. Følg gerne med der. Og vi ønsker jer alle det bedste og håber for os alle sammen at vi kommer igennem dette her med mindst mulig skade.

Venlige hilsner
Hele Møller Jensen og Mariane Telling

Konfirmation 2021
Lørdag den 24.april kl. 10:00 & 12:00
Lørdag den 1. maj kl. 10:00 & 12:00
Søndag den 2. maj kl. 10:0

Tilmelding kan foretages pr. brev til Skovshoved kirkekontor, Krøyersvej 1, 2930 Klampenborg, pr. mail Skovshoved.sogn@km.dk eller ved personlig henvendelse i perioden fra den 1. februar til den 1. maj, med angivelse af

Konfirmandens navn
Fødselsdato
Skole og klasse
Forældrenes navne og kontaktoplysninger

Vælg flere konfirmationsdatoer og anfør den foretrukne rækkefølge, f.eks. 1. valg, 2. valg.

Besvarelse af tilmeldinger, modtaget i tilmeldingsperioden, vil blive sendt pr. email.