Dåb

I Skovshoved finder dåb almindeligvis sted i højmessen kl. 10 om søndagen, bortset fra den 1. og 3. søndag i måneden. Der afholdes også dåbsgudstjeneste kl. 11 om lørdagen. Hvis særlige forhold taler for det, kan der aftales dåb på andre tidspunkter.

Forældre, som ønsker at få deres barn døbt i Skovshoved Kirke, kan træffe aftale herom ved henvendelse til kirkekontoret.

Ved barnedåb skal der være mindst 2 og højest 5 faddere. Hvis forældrene selv ønsker at være faddere, skal der være yderligere mindst 2 faddere. En fadder skal selv være døbt med den kristne dåb i folkekirken eller i et andet kristent trossamfund, men behøver ikke at være medlem af folkekirken. Læs mere om dåb på folkekirken.dk.

Når barnet er døbt, modtager forældrene en fødsels- og dåbsattest.