Du er her:

Resultatet af valgforsamlingen

Der har været afholdt valgforsamling i Skovshoved Sogn 15. september 2020. Følgende er udpeget til menighedsrådet i Skovshoved Sogn, hvor der skal vælges 10 medlemmer, som skal fungere i den kommende 4-årige valgperiode, der begynder 1. søndag i advent 2020:

• Caroline Sofie Balschmidt
  • Niels Henrik Holmblad
  • Jacqueline C. U. Christoffersen
  • Emil Johannes Kestler
  • Per Graae
  • Christian Smidt
  • Peter Rud Gylden
  • Ruth Anne Boie
  • Viggo Kanneworff
  • Kjeld Viggo G. Danneskiold-Samsøe

Desuden er følgende udpeget som stedfortrædere:

• Tom Preben Gudmandsen
  • Jan-Bernt Hamilton Clausen
  • Peder Enevoldsen

Såfremt der ikke senest den 13. oktober er afleveret en alternativ kandidatliste til menighedsrådsvalget, anses ovennævnte personer for valgt. En kandidatliste skal udarbejdes på en af Kirkeministeriet godkendt formular, og der kræves et antal stillere svarende til, hvor mange der skal vælges til menighedsrådet. Afstemningsvalg afholdes i givet fald 17. november. Kandidatlisten kan afleveres på kirkens kontor, Krøyersvej 1, 2930 Klampenborg i kontorets åbningstid.

Valgbestyrelsen for Skovshoved Sogn